Tilvalg – Sorø Akademi

Her kan du se en oversigt over alle tilvalg for Sorø Akademi’s skirejse til Val Thorens i uge 7, 2020.


VIP-armbånd til diskotek Malaysia: 800,-

VIP-armbånd til diskotek Malaysia er et eksklusivt armbånd kun for SNE & SNÖ-gæster. Med armbåndet får du følgende fordele:

  • Du slipper for at stå i lang kø i bidende kulde
  • Du slipper for garderobebesvær
  • Du får adgang til lounge-området bag DJ-pulten
  • Du får adgang til eventuelle lukkede arrangementer (Gæster uden VIP-armbånd vil i dette tilfælde først have adgang efter kl. 24, såfremt der er plads.)

Vi vil gerne opfordre dig til at købe armbåndet så alle fra Sorø Akademi kan være samlet i VIP-området inde på diskoteket.

Bemærk: VIP-armbåndet er et produkt af diskoteket Malaysia og ikke noget SNE & SNÖ står for. VIP-armbåndet SKAL dog bestilles i forbindelse med rejsen.


Picnic på bjerget: 175,-

Picnic på bjerget er et intimt arrangement kun for SNE & SNÖ-gæster. Det foregår i de fedeste omgivelser, nemlig på pisten. SNE & SNÖ’s house DJ vil spille sprøde toner på bjergsiden mens du kan nyde varme hamburgers, salat og kolde læskedrikke (øl kan tilkøbes). Så har du lyst til varm mad og en pause på pisten med vennerne er Picnic på bjerget en perfekt løsning.


Hættetrøje med skolens eget tryk: 400,-

Atter i år sælger vi skiturshættetrøjer. Hættetrøjen er varm og komfortabel, så du kan både have den på i løbet af busturen, på afterski eller tag den på imens, du suser ned af bjergene. Der er følgende tryk på:

  • Stort tryk af jeres eget design på ryggen
  • SNE & SNÖ-logo på brystet
  • SNE & SNÖ-logo på ærmet

Liftkort til De 3 Dale: 550,-

Liftkort til Val Thorens (ca. 140 km pister) er inkluderet i grundpakken. Du har mulighed for at vælge et større liftkort, der giver adgang til hele ‘De 3 Dale’, der byder på mere end 600 km pister.


Skitransport bus: 100,-

Du har mulighed for at medbringe dine egne ski på bussen. Prisen er for tur/retur. Skitransport omfatter 1 par støvler samt 1 sæt ski+stave eller snowboard.


Skitransport fly: 1.000,-

Du har mulighed for at medbringe dine egne ski på flyet. Prisen er for tur/retur. Skitransport omfatter 1 par støvler samt 1 sæt ski+stave eller snowboard.


Skileje

Alle ski- og snowboard-pakker lejes i 6 dage. Der er inkluderet støvler alle skilejepakker. Hvis du allerede ejer et par støvler eller stave, skal du naturligvis kun bestille skiene.

Ski Guldpakke – Anbefales til øvede/dygtige skiløbere
Selve ordet “guld” taler for sig selv. Her kan du være sikker på, at du får udleveret topkvalitetsudstyr, som enten er helt nye eller næsten nye ski.

1.325,- ( Kun ski: 1.025,- )

Ski Sølvpakke – Anbefales til lettere øvede/øvede skiløbere
Når vi taler om sølvski, kan du forvente godt kvalitetsudstyr, som primært henvender sig til fritidsskiløberen.

1.200,- ( Kun ski: 925,- )

Ski Bronzepakke – Anbefales til nybegyndere/lettere øvede skiløbere
Du kan forvente et par udmærket ski, som ikke er til at klage over, hvis man ikke er en erfaren skiløber. De kan varmt anbefales, hvis du bare vil ‘slappe af’ på ski, uden at udfordre skiene for meget.

1.075,- ( Kun ski: 825,- )

Snowboard Guldpakke – Anbefales til øvede/dygtige skiløbere
Selve ordet “guld” taler for sig selv. Her kan du være sikker på, at du får udleveret topkvalitetsudstyr, som enten er helt nyt eller næsten nyt snowboard.

1.425,- ( Kun snowboard: 1.125,- )

Snowboard Bronzepakke – Anbefales til nybegyndere/lettere øvede
Du kan forvente et udmærket snowboard, som ikke er til at klage over, hvis man ikke er erfaren på pisten. Det kan varmt anbefales, hvis du bare vil ‘slappe af’, uden at udfordre pisten for meget.

1.225,- ( Kun snowboard: 950,- )


Skiskole

SNE & SNÖ har som rejsebureau ikke lov til at tilbyde eller afholde skiskole i Frankrig.

Har du aldrig – eller kun ganske få gange – stået på ski, anbefaler vi at du selv bestiller og betaler skiskole direkte på dette link:

Dansk skiskole

Vi anbefaler at du bestiller skiskole hurtigst muligt, inden der bliver udsolgt. SNE & SNÖ har ingen aftaler med de 2 skiskoler og du er derfor selv ansvarlig for kontakten.


Afbestillingsforsikring: 425,-

En afbestillingsforsikring giver dig mulighed for afbestille rejsen i tilfælde af sygdom, dødsfald eller lignende.