Grundpakke – Sorø Akademi

Vi har i år sammensat et stærkt tilbud til alle elever på Sorø Akademi, som giver stor valuta for pengene. Rejsen går til Val Thorens i uge 7.

Grundpakken inkluderer:

  • Ophold i 4-6 personers lejlighed
  • 6 dages liftkort til Val Thorens (150 km)
  • Danske guider og vagter
  • Partypakke*

* Partypakken inkluderer privatfest, afterskifest på Folie Douce + gratis adgang til Malaysia. Enkelte aftener kan der på Malaysia være lukkede arrangementer, og derfor først adgang fra kl. 24.00, hvor der skal betales entré (€ 10-15). Unge under 18 år vil have vanskeligt ved at komme ind på Folie Douce. På Malaysia har du sikret dig adgang med SNE & SNÖ-armbånd (værdi: € 10). Unge over 18 år vil få udleveret et specielt armbånd og skal naturligvis respektere alkohol- og udskænkningsreglerne i Frankrig. Vi har en dansk SNE & SNÖ-dørmand i døren på Malaysia. Husk ID!

Tilmeld dig her!

Bestil inkl. fly

Bestil inkl. bus

Bestil uden transport

Vi gør opmærksom på vores gældende rejsevilkår.


4-6 personers lejligheder

Lejlighederne har gode, centrale placeringer, forskellige steder i byen. De ligger tæt på diskotek Malaysia, diverse barer og en masse spisemuligheder. Beliggenheden betyder også at de fleste lejligehder ligger kun ca. 100 m væk og nogle endnu tættere på. Lejlighederne er af god fransk standard på trods af, at de ikke er så store. Lejlighederne er forskelligt indrettet, men alle har køkken med kogeplader, køleskab og miniovn, samt bad og toilet.

Bemærk at senge, dyner og hovedpuder i udlandet er ikke altid som i Danmark.

OBS! Lejlighederne er uden sengelinned, håndklæder og slutrengøring.


Flytransport

Det er muligt at tilkøbe flytransport. Der er et begrænset antal pladser, som sælges efter ‘Først til mølle…‘ -princippet.

Vi har valgt at flyve med Swiss via Zürich, for at holde flyprisen nede.

Flyet afgår fra København lørdag eftermiddag, og ankommer til Geneve om aftenen, efter mellemlanding i Zürich. I flyver sammen med to SNE & SNÖ-guider som ligeledes er med i transferbussen fra Geneve til Val Thorens. Transfertiden til Val Thorens er beregnet til 2,5 timer.

Ved hjemrejse skal du afsted fra Val Thorens lørdag morgen, og lander i København lørdag aften. De samme SNE & SNÖ-guider rejser med vores flygæster hjem igen fra Val Thorens til København.

Nærmere information om flytider samt flynumre, vil fremgå på dit rejsebevis og boardingkort. Alle flygæster må medbringe 23 kg bagage (1 stk) og 8 kg håndbagage.

Udrejse
Afgang fra København kl. 14.55.
Ankomst til Zürich kl. 16.45
Afgang fra Zürich kl. 17.45
Ankomst til Geneve kl. 18.35
Forventet ankomst i Val Thorens kl. 21.30

Hjemrejse
Afgang fra Geneve kl. 15.20
Ankomst til Zürich kl. 16.10
Afgang fra Zürich kl. 17.25
Ankomst til København kl. 19.15


Betaling og ændringer

Beløbet betales over 2 rater:
1. rate, depositum: Ved tilmelding (Kør selv og Bus kr. 1.500,-, Fly kr. 2.500,-)
2. rate, restbeløb: Lørdag 10. december

I henhold til vores rejsevilkår gør vi opmærksom på følgende:

Hvis du ønsker at foretage tilvalg eller ændringer i din booking, skal du sende en e-mail med de ændringer du ønsker til sandra@skirejser.dk.

Efter restbeløbet er betalt er denne mulighed dog udelukket, da vi laver lister, booker de bestilte ski, liftkort m.v. Hvis du eksempelvis ønsker at ændre fra ‘Guld ski’ til ‘Sølv ski’ efter restbeløbet er betalt, skal du ringe til os på telefon 7023 1819, hvorefter vi vil forsøge at ændre det. Vi opkræver et ekspeditionsgebyr på kr. 350,- for en sådan ændring. Beløbet vil blive pålagt din restbetaling.

Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer hos vores samarbejdspartnere.