Transport

Transport

Rungsted

Bustransport | Inklusiv i grundpakken!

Vores langtursbusser er udstyret med flysæder og de fleste har TV med DVD, så husk film til turen! Men selvom det skal være sjovt, skal sikkerheden også være i orden. Vi garanterer at alle vores busser opfylder de strengeste sikkerhedskrav og at chaufførerne overholder køre-/hviletidsbestemmelserne. Der må IKKE ryges i busserne.

 


 

Skitransport bus | Inklusiv i grundpakken!

Du har mulighed for at medbringe dine egne ski på flyet. Prisen er for tur/retur. Skitransport omfatter 1 par støvler samt 1 sæt ski+stave eller snowboard.

 


 

Flytransport | Kr. 2.500,-

Du flyver fra København lørdag formiddag, og ankommer til Val Thorens om eftermiddagen. SNE & SNÖ’s  uge 7-gæster flyver  sammen med 2 voksne og dygtige guider som ligeledes er med i transferbussen fra Torino til Val Thorens. Transfertiden fra Torino til Val Thorens er beregnet til 4 timer.

Ved hjemrejse skal du af sted fra Val Thorens lørdag morgen, og lander i København lørdag eftermiddag. De samme SNE & SNÖ- guider rejser med vores flygæster hjem igen fra Val Thorens til Torino og videre hele vejen til København.

Nærmere information om flytider samt flynumre, vil fremgå på dit rejsebevis og specifikation. Alle flygæster må medbringe 23 kg bagage, 8 kg håndbagage.

Da der er begrænset antal flypladser, sælges de efter ‘Først til mølle’-princippet. I uge 7 har vi valgt at flyve med Lufthansa via Amsterdam, for at holde flyprisen nede.

Udrejse
Afgang fra Kastrup kl. 6.00
Ankomst Amsterdam kl. 7.25
Afgang fra Amsterdam kl. 9.30
Ankomst Torino kl. 11.10
Forventet ankomst i Val Thorens kl. 15.00

Hjemrejse
Afgang fra Torino kl. 11.40
Ankomst Amsterdam kl. 13.35
Afgang fra Amsterdam kl. 15.15
Ankomst Kastrup kl. 16.35

Bemærk! Der er et begrænset antal pladser, som afgives efter ‘Først til mølle …’-princippet.

 


 

Skitransport fly | Kr. 1.000,-

Du har mulighed for at medbringe dine egne ski på flyet. Prisen er for tur/retur. Skitransport omfatter 1 par støvler samt 1 sæt ski+stave eller snowboard.