Tilvalg

Herlufsholm

 

VIP-armbånd til diskotek Malaysia | Kr. 800,-

Diskotek MALAYSIA

malaysia2

VIP-armbånd til diskotek Malaysia er et eksklusivt armbånd kun for SNE & SNÖ-gæster. Med armbåndet får du følgende fordele:

  • Du slipper for at stå i lang kø i bidende kulde
  • Du slipper for garderobebesvær
  • Du får adgang til loungeområdet bag DJ-pulten
  • Du får adgang til eventuelle lukkede arrangementer (Gæster uden VIP-armbånd vil i dette tilfælde først have adgang efter kl. 24, såfremt der er plads.)

Vi vil gerne opfordre dig til at købe armbåndet så RG kan være samlet i VIP-området inde på diskoteket.

Bemærk: VIP-armbåndet er et produkt af diskoteket Malaysia og ikke noget SNE & SNÖ står for. VIP-armbåndet SKAL dog bestilles i forbindelse med rejsen.


 

Picnic på bjerget | Kr. 175,-

Picnic på bjerget er et intimt arrangement kun for SNE & SNÖ-gæster. Det foregår i de fedeste omgivelser, nemlig på pisten. SNE & SNÖ’s house DJ vil spille sprøde toner på bjergsiden mens du kan nyde varme hamburgers, salat og kolde læskedrikke (øl kan tilkøbes). Så har du lyst til varm mad og en pause på pisten med vennerne er Picnic på bjerget en perfekt løsning.


 

Skitrøje med Herlufsholm-tryk | Kr. 395,-

Atter i år sælger vi skiturshættetrøjer. Hættetrøjen er varm og komfortabel, så du kan både have den på i løbet af busturen, på afterski eller tag den på imens, du suser ned af bjergene. I år bliver hættetrøjen sort, og der vil være 2 tryk på:
– Et SNE & SNÖ-logo på brystet/ærmet
– Et stort tryk på ryggen af jeres eget design


 

Liftkort til ‘De 3 Dale’ | Kr. 495,-

Liftkort til Val Thorens (ca. 140 km pister) er inkluderet i grundpakken. Du har mulighed for at vælge et større liftkort, der giver adgang til hele ‘De 3 Dale’, der byder på mere end 600 km pister.


 

Skitransport bus | Inklusiv i grundpakken!

Du har mulighed for at medbringe dine egne ski i bussen. Skitransport omfatter 1 par støvler samt 1 sæt ski+stave eller snowboard.


 

Skitransport fly | Kr. 1.000,-

Du har mulighed for at medbringe dine egne ski på flyet. Prisen er for tur/retur. Skitransport omfatter 1 par støvler samt 1 sæt ski+stave eller snowboard.


 

Skileje

Alle ski- og snowboard-pakker lejes i 6 dage. Der er inkluderet støvler alle skilejepakker. Hvis du allerede ejer et par støvler eller stave, skal du naturligvis kun bestille skiene.

Ski Guldpakke – Anbefales til øvede/dygtige skiløbere
Selve ordet “guld” taler for sig selv. Her kan du være sikker på, at du får udleveret topkvalitetsudstyr, som enten er helt nye eller næsten nye ski.

Kr. 1.275,- ( Kun ski: Kr. 975,- )

Ski Sølvpakke – Anbefales til lettere øvede/øvede skiløbere
Når vi taler om sølvski, kan du forvente godt kvalitetsudstyr, som primært henvender sig til fritidsskiløberen.

Kr. 1.145,- ( Kun ski: Kr. 875,- )

Ski Bronzepakke – Anbefales til nybegyndere/lettere øvede skiløbere
Du kan forvente et par udmærket ski, som ikke er til at klage over, hvis man ikke er en erfaren skiløber. De kan varmt anbefales, hvis du bare vil ‘slappe af’ på ski, uden at udfordre skiene for meget.

Kr. 1.025,- ( Kun ski: Kr. 775,- )

Snowboard Guldpakke – Anbefales til øvede/dygtige skiløbere
Selve ordet “guld” taler for sig selv. Her kan du være sikker på, at du får udleveret topkvalitetsudstyr, som enten er helt nyt eller næsten nyt snowboard.

Kr. 1.375,-

Snowboard Bronzepakke – Anbefales til nybegyndere/lettere øvede
Du kan forvente et udmærket snowboard, som ikke er til at klage over, hvis man ikke er erfaren på pisten. Det kan varmt anbefales, hvis du bare vil ‘slappe af’, uden at udfordre pisten for meget.

Kr. 1.175,-


 

Skiskole

SNE & SNÖ har som rejsebureau ikke lov til at tilbyde eller afholde skiskole i Frankrig.

Har du aldrig – eller kun ganske få gange – stået på ski, anbefaler vi at du selv bestiller og betaler skiskole direkte på dette link:

Dansk skiskole

Vi anbefaler at du bestiller skiskole hurtigst muligt, inden der bliver udsolgt. SNE & SNÖ har ingen aftaler med de 2 skiskoler og du er derfor selv ansvarlig for kontakten.


 

Snegaranti | Inklusiv i grundpakken!

Snegaranti betyder i korte træk, at du er sikker på at komme på ski uanset hvordan vejret byder sig. Hvis der ikke er nok sne på rejsemålet vil du (uden omkostninger) blive transporteret til et andet skiområde med sne. Hvis situationen opstår, at vi er nødt til at ændre dit rejsemål til et andet sted hvor der er sne, tilbyder vi selvfølgelig en rejse med samme type indkvartering, ydelser m.v.


 

Afbestillingsforsikring | Kr. 425,-

En afbestillingsforsikring giver dig mulighed for afbestille rejsen i tilfælde af sygdom, dødsfald eller lignende.